KROVSTVO

KROVSTVO

STREHA SOS  d.o.o. in njeno usposobljeno osebje smo specializirani za izdelavo novih strešnih  konstrukcij in/ali sanacijo starejših, poškodovanih streh. V svojih storitvah krovstva uporabljamo širok nabor različnih kritin, vsa dela  pa opravljamo v skladu z zahtevami, navodili in priporočili proizvajalcev posameznih kritin. Ponujamo pa tudi izvedbo ravne in zelene strehe.

V svoji storitvi ponujamo kvalitetno montažo svetovno priznanih in pri nas najbolj prodajanih strešnih oken podjetij Velux in Roto. Zaupalo nam je že več kot 1000 zadovoljnih strank.

Krovska dela izvajamo s kritinami:

Zelene ravne strehe

Naše podjetje je specializirano za izvedbo ravne in zelene strehe, ki so danes vedno bolj prisotne na tržišču.
Ravna streha ima, tako kot vsaka druga, nalogo, da dežju prepreči vdiranje v notranjost zgradbe, ter nudi ustrezno termično zaščito. Je dokaj zahtevna za izvedbo, vendar pa nudi boljši izkoristek strehe. Streho se lahko površinsko tudi dodatno zaščiti, pri čemer je možnost, da se na vrhnji strešni sloj ravne strehe nasuje pesek oz. prodec, ozeleni strešno površino ali na ravno streho položi pohodne plošče. Stanovalci izkoriščajo površino pohodne strehe za rekreacijo, za razgledno ploščad, za sušenje perila in podobno.
Ravno streho se tako lahko spremeni tudi v zeleno streho, ki jo navadno spremljajo drzne arhitekturne stvaritve, ki so bile ustvarjene z veliko mero inovativnosti in kreativnosti. Poleg vseh ekoloških prednosti v prostor vnašajo nekonvencionalen videz in se lepo dopolnjujejo z nenavadnimi oblikami in modernimi potezami sodobnih zgradb.

Galerija

Copyright © 2023, Streha SOS d.o.o.

Vse pravice pridržane. Izdelava: Umbit d.o.o.

Copyright © 2023, Streha SOS d.o.o.  Vse pravice pridržane. Izdelava: Umbit d.o.o.